Nyheter

Hold deg oppdatert vis noe spisestell skal skje 

Vi sammerbeider også nå med Streamen på twitch som hetter Skarpskyter1. Der vår egen daglig ledere Hanna styrer streamen. Er bare til å gå å følge henne og se på streamen.

Vi får støtte fra UKS (Askøys Ungdommens kommunestyre) på 7000 kroner. og vi er veldig takknemlig for den støtten. Det kommer til å hjelpe oss mye. Vi ser frem til og utvikle oss videre med den støtten og nå ut til flere Ungdommer.

Ingv91 stream

13.10.2017

Ingvar har lagt mulighet på streamen hans å donere til oss. som er veldig fint gjort, også at han reklamerer litt for Defiung. Vi takker for all støtten vi får fra han.

Vi har nå kjøpt inn en ny Nintendo Switch med hjelp fra de 5000 vi fikk fra Lions Askøy. som sponset oss med penger til en ny spill maskin. så tusen takk for at dere ville være med å bidra og hjelpe oss og utvide oss videre til ungdommen.

Hanna-Sofie ga seg som leder for Flimmer Gamers aktiviteten for å fokusere mer på Defiung og videre utvikling av organisasjonen i hell het. og ønsker Kevin og Patrick lykke til videre som leder for den aktiviteten.


DefiUng | 2017 | Velkommen til oss
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis! Denne nettsiden ble laget med Webnode. Lag din egen nettside gratis i dag! Kom i gang